Saturday, December 12, 2009

Nike Zoom Kobe V


Gruodžio 9 d. Nike pristatė dar vieną partnerystės su pajėgausiais pasaulio atletais vaisių - penktos kartos Nike Zoom Kobe batelius, kurie tą pačią dieną užėmė pirmą lengviausių Nike krepšinio batelių topo vietą.

Naujasis Nike Zoom Kobe V modelis nuo prieš tai buvusių skirsis žemesniu profiliu ir svers tik 10,6 uncijos (apie 300 g.). Su šiais batelių parametrais Nike išpildė Kobe Bryant užgaidą krepšinio aikštelėje avėti jo žaidimo stilių atitinkančius ir stabilumą garantuojančius batelius.

Kobe noras ir užduotis Nike technologams gimė krepšininkui stebint ir analizuojant futbolo rungtynes, kuriose jis matė geriausius pasaulio futbolininkus avinčius žemo profilio avalynę ir tuo pat metu sugebančius neįtikėtinu greičiu daryti staigius įvairių krypčių judesius. Nike komanda pasiryžo įvykdyti Kobe Bryant užgaidą ir panašu, kad jiems vėl pavyko.

Batelius internetu galima bus įsigyti nuo gruodžio 26 d., o Europoje jais prekiauti bus pradėta nuo 2010 metų sausio 16 d.

Nike Zoom Kobe V:





















3 comments:

  1. Atrodo labai gerai, tik man šiek tiek per daug spalvų...

    ReplyDelete
  2. Na, tokios jo atstovaujamos komandos spalvos ir siaip, manau, protinga kurti ryškius batelius, nes jie sporte žymiai mažiau pastebimi.

    ReplyDelete
  3. Joooo, afigieni !!!!!
    Galvojau hyperize lengviausi.. butinai imsiu, o spalvos labai puosnios, dar DarkNight'ai gerai atrodo. :)

    ReplyDelete