Saturday, December 19, 2009

Nike x Maharam kolekcija


Šiandien JAV rinkai pristatomas antras Nike ir tekstilės gamintojo Maharam partnerystės vaisius. Šį kartą didžiajame Nike gaminių ansamblyje pirmaisiais smuikais griežia ikonomis tapę Nike Blazer ir Nike Oregon Waffle bateliai.

Nike x Maharam kolekcijos idėja buvo sukurti sporto ir rafinuotų medžiagų sąjungą ir ja parodyti, kad net ir aktyviam laisvalaikiui skirta avalynė gali užbaigti solidų verslininko kostiumą ar tapti vakarinio garderobo dalimi.

Užduotis tikrai ne lengva, bet rezultatas stulbinantis: batelių gamybai tekstilininkai panaudojo juodą specialaus išdirbimo arklio šerių pluoštą, suaudė jį solidžiais raštais, padengė šia medžiaga batelių išorę ir taip buvo sukurti labai prabangiai ir šiuolaikiškai atrodantys gaminiai.





Lietuviškieji Nike Dunk (tęsinys)

Elektroniniu paštu gavau laišką nuo žmogaus vardu Erikas. Jo laiškas - tai atsiliepimas į paskutinį mano įrašą apie vartotojo nuomonės svarbą ir lietuviškuosius Nike Dunk batelius.  Laiškas buvo itin trumpas, o tiksliau jame iš viso nieko nebuvo parašyta, bet vietoj teksto radau prisegtą Eriko Nike Dunk batelių dizaino variantą. Štai ir jis.


Primenu, kad populiariausių Nike batelių šablonus galite rasti čia. Lipdykit savo variantus ir siųskit juos į nikeloversblog@gmail.com. Jei sulauksiu daugiau variantų, tai gal net ir koki konkursėlį pavyks užkurti....