Monday, November 30, 2009

Nike Livestrong kolekcija (II-a dalis)

Prieš savaitę savo bloge pristačiau Air Zoom Tiempo TZ LAF Texas Austin batelius, skirtus legendinio dviratininko Lance Armstrong gimtojo miesto paminėjimui. Tęsiu temą ir šį kartą į sceną kviečiu vieną pagrindinių Nike ikonų ir gatvės kultūros atstovų Air Force 1 batelių modelį, kuris taip pat prisijungė prie spalvingos Livestrong kolekcijos.

Šį kartą kartu su Nike prie batelių dizaino kūrimo darbavosi senas Nike bičiulis Eddie Cruz, JAV valdantis UNDFTD parduotuves prekiaujančias išskirtinėmis sporto ir laisvalaikio prekėmis. Kaip ir kiekviename Livestrong kolekcijos gaminyje, taip ir LIVESTRONG UNDFTD Air Force 1 bateliuose dominuoja tradicinės juoda ir geltona spalvos, simbolizuojančios tūkstančius kilometrų, kuriuos JAV keliais treniruodamasis numynė Lance Armstrong. Šios palvos taip pat yra dviratininko įkūrto fondo, remiančio vėžiu sergančius žmonės, vizitinė kortelė.

JAV mažmenoje bateliai pasirodys gruodžio 4 d. ir jais bus prekiaujama tik tam tikrose Nike Sportswear gaminius parduodančiose parduotuvėse.












Nike Air Force 1 istorija:





Itališkas požiūris į batelių gamybą:



NikeLovers