Saturday, December 12, 2009

Brangiausios Nike lėlės sugrįžta


Vakar, gruodžio 11 d., Kobe Bryant ir LeBron James gerbėjus pasiekė Nike Basketball departamento paskelbta žinia - su naujo sezono epizodais sugrįžta pernai pristatytas ir didelio dėmesio susilaukęs "Brangiausių Nike lėlių" serialas. Serialo kūrėjai pagrindinius vaidmenis atliekančiomis, šmaikščiomis ir temperamento nestokojančiomis lėlėmis bandys atskleisti minėtųjų NBA krepšinio žvaigždžių savybes, kurias Nike vertina labiausiai.

Serialo sugrįžimą anonsuojantis video:



Praėjusio sezono epizodus galite parsisiųsti čia.

NikeLovers

Nike Zoom Kobe V


Gruodžio 9 d. Nike pristatė dar vieną partnerystės su pajėgausiais pasaulio atletais vaisių - penktos kartos Nike Zoom Kobe batelius, kurie tą pačią dieną užėmė pirmą lengviausių Nike krepšinio batelių topo vietą.

Naujasis Nike Zoom Kobe V modelis nuo prieš tai buvusių skirsis žemesniu profiliu ir svers tik 10,6 uncijos (apie 300 g.). Su šiais batelių parametrais Nike išpildė Kobe Bryant užgaidą krepšinio aikštelėje avėti jo žaidimo stilių atitinkančius ir stabilumą garantuojančius batelius.

Kobe noras ir užduotis Nike technologams gimė krepšininkui stebint ir analizuojant futbolo rungtynes, kuriose jis matė geriausius pasaulio futbolininkus avinčius žemo profilio avalynę ir tuo pat metu sugebančius neįtikėtinu greičiu daryti staigius įvairių krypčių judesius. Nike komanda pasiryžo įvykdyti Kobe Bryant užgaidą ir panašu, kad jiems vėl pavyko.

Batelius internetu galima bus įsigyti nuo gruodžio 26 d., o Europoje jais prekiauti bus pradėta nuo 2010 metų sausio 16 d.

Nike Zoom Kobe V:





















Niujorke atidaryta nauja Nike futbolo prekių parduotuvė


Gruodžio 4 d. Nike pranešė apie Niujorke atidarytą naują futbolo prekių parduotuvę - unikalų prekybos tašką puikiai atspindintį futbolo sporto šakos didybę ir galintį patenkinti įvairaus lygio sportininkų bei futbolo sirgalių poreikius. Be didžiulės futbolo prekių pasiūlos parduotuvėje suteikiama galimybė pačiam susikonstruoti batelius bei NikeID pagalba susikurti individualų jų dizainą. Futbolo sirgaliai čia galės išsirinkti ir personalizuoti savo mėgiamų komandų aprangų replikas.

Oficialiame parduotuvės atidaryme dalyvavo, mintimis apie artėjantį pasaulio futbolo čempionatą dalinosi ir į susirinkusiųjų klausimus atsakinėjo JAV nacionalinės vyrų futbolo rinktinės narys Landon Donavan. Atidarymo renginys buvo gyvai transliuojamas internetu, futbolo fanai Facebook pagalba galėjo užduoti klausimus Landonui bei jam kompaniją palaikiusiems komandos draugams Clint Dempsey, Robbie Rogers ir Jonathan Bornstein.

Atidarymo akimirkos: