Saturday, December 5, 2009

Nike Sportswear 2010 metų pavasario / vasaros kolekcija

Nuo pat įkūrimo dienos Nike Sportswear stengėsi prisidėti prie evoliucijos skatinimo ir tai buvo daroma technines naujoves kombinuojant su Nike ikonomis tapusiais gaminiais. Nike Sportswear siekė ir siekia panaikinti nematomą sieną, skiriančią atletus nuo sporto aikštelės ir įprasto jų gyvenimo.
2010 m. pavasario/vasaros gaminiuose bus stengiamasi sujungti inovacijas ir sporto palikimą, kurie būdami kartu leis Nike Sportswear kategorijai atskleisti naujus aktyvaus laisvalaikio išraiškos būdus.

RŪBAI
Nike Sportswear ikonų linija tęsiama pristatant du atnaujintus ir klasika tapusius gaminius. Tai N98 Track Jacket bliuzonas ir Grand Slam Polo marškinėliai.

N98 Track Jacket bliuzonas buvo pristatytas 1998 metais ir tais metais pasaulio futbolo čempionate juos dėvėjo Brazilijos nacionalinė vyrų futbolo komanda. 2010 metų modelis nuo savo pirmtako skirsis tiesia ir siaura apykakle bei rankogaliais, dengtais užtrauktukais ir užtrauktuku užsegamomis kišenėmis.

Antrasis 2010 m. pavasario/vasaros sezono akcentas - Grand Slam Polo marškinėliai, menantys visus įsimintiniausius didžiausių teniso kortų įvykius. Sporto didybė, išskirtinis dizainas, dėmėsys detalėms ir šiuolaikinės technologijos, užtikrinančios sausą ir vėsų devinčiojo kūną – visa tai kiekvienas vilkintis Grand Slam Polo marškinėlius galės išsinešti už bet kuriame pasaulio taške esančios sporto aikštelės.

AVALYNĖ
TORCH – technologija užtikrinanti mažą svorį ir idealią ventiliaciją.

Norėdama tinkamai pasiruošti būsimam pasaulio futbolo čempionatui ir sukurti produktus, kurie ir už futbolo aikštės ribų atitiktų garsiausių planetos futbolininkų poreikius, Sportswear avalynės dizainerių komanda susijungė su Nike Football departamentu ir bendromis dizainerių pastangomis gimė sprendimas pavadinimu TORCH.

TORCH ir Air Max BW GEN II

Inovacijų kūrimas ir jų pritaikymas sporto srityje Nike kompanijai yra procesas, padedantis kurti naujas erdves sportininkų profesiniam tobulėjimui. Sportuodami ir siekdami vis geresnių rezultatų sportininkai išreiškia save, tačiau už aikštelės ribų ši saviraiška nutrūksta ir čia sportininkams į pagalbą ateina Nike Sportswear dizainerių komanda, kuri ateinančių metų pavasario vasaros sezonui sukūrė ir atraminiams Nike laisvalaikio batelių modeliams pritaikė naujovę pavadinimu TORCH. TORCH – tai ypatingai patogi, lengva ir gerą kojos kvėpavimą užtikrinanti trijų sluoksnių tekstilė – Nike dizainerių manymu šios savybės atspindi pagrindinius sportininko lasvalaikio avalynei keliamus reikalavimus. Be 1991 metais pristatytų ir ateinančiais metais naujai atgimsiančių AIR MAX BW GEN II batelių TORCH medžiaga bus panaudota ir Air Force 1 bei Air Maxim 1 modeliuose.

N98 Track Jacket:









Air Max BW GEN II:





No comments:

Post a Comment