Friday, November 20, 2009

Nike CTR360 MAESTRI

Vienose šalyse futbolo sezonas baigiasi, o kitose dar tik įgauna pagreitį, bet neatsižvelgdama į tai Nike pristato dar vieną gausios futbolo avalynės šeimos narį – NIKE CTR360 MAESTRI futbolo batelių modelį, kuris turėtų sukelti revoliuciją kamuolio valdymo srityje ir suteikti futbolui dar daugiau žavesio.
NIKE CTR 360 MAESTRI batelius galima palyginti su dirigento lazdele, leidžiančia žaidėjui nurodyti tolimesnius kamuolio veiksmus aikštėje arba ypatingai jautriu valdymo įrenginiu, suteikiančiu galimybę greitai priimti, apdoroti ir su juvelyrišku tikslumu nukreipti kamuolį norima linkme.

Naujasis Nike futbolo batelių modelis atitinka aukščiausius šiuolaikinių futbolininkų avalynei keliamus reikalavimus, jie pagaminti iš sintetinės Kanga-Lite odos, kuri prisitaiko prie kojos formų ir dėl savo ypatingo minkštumo leidžia futbolininkui gerai jausti kamuolį. Siekiant tobulumo į batelių kūrimo ir testavimo procesą buvo įtraukti ir sausakimšus stadionus iš proto vedantys pirmaujančių Europos klubų futbolininkai. Vienas jų – tai Arsenal klubo žvaigždė ir Nike atletas ispanas Cesc Fabregas.

NIKE CTR360 MAESTRI



NikeLovers

No comments:

Post a Comment